Gratis mini e-book

 “Ontwikkel je merk en vind werk”
-de 3 verrassende voorwaarden voor succes-

Dit gratis mini e-book is voor de gedreven en ondernemende professional die moeite heeft met het vinden van klanten, opdrachten of werkgevers.

 Opmerkingen en vragen die ik regelmatig hoor van mijn klanten zijn:

  • Wat doe jij om klanten of opdrachten te werven?
  • Hoe bereid je je voor op een effectief verkoop- of sollicitatiegesprek?
  • Hoe kan ik mijn netwerk optimaal benutten? Hoe kan ik dat aanpakken?
  • Social media, hmmmm, ik kom er niet onderuit geloof ik!
  • Het maakt me niet uit, als ik maar werk heb!
  • Door reorganisatie ben ik boventallig verklaard. Wat kan ik doen?

Zijn deze opmerkingen en vragen herkenbaar voor je? Door het lezen van mijn mini e-book krijg je antwoord op je vragen. Bovendien word je op ideeën gebracht door praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt. Twijfel niet langer en lees nu hoe jij met meer plezier zichtbaarder wordt voor klanten en opdrachtgevers!

Vul hiernaast je naam en e-mailadres in. Je krijgt dan het GRATIS MINI E-BOOK:

 “Ontwikkel je merk en vind werk”
-de 3 verrassende voorwaarden voor succes-

CoverEbook_klein

Als extra ontvang je elke 1ste donderdag van de maand het gratis workstyle e-zine Q-RIOUS !  Vol tips en inspiratie voor het vinden en houden van werk en opdrachten.

Privacy gegarandeerd | Geen spam | Simpel afmelden

Ik wens je alvast veel leesplezier en inspiratie toe.

Hartelijke groeten,

Barbara Martinus

PS: De tips die je krijgt in dit mini e-book zijn niet alleen nu handig als je op zoek bent naar klanten of opdrachtgevers, maar het geeft je ook inzicht en inspiratie hoe jij met meer plezier het werk kunt doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

“Ik geloof in een wereld waar mensen doen waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden, waardoor er vitale mensen en organisaties ontstaan!”