GUN JEZELF EEN GRATIS COACH ERVARING!

grow-73353_640Ja jij daar,

briljante, gedreven, ondernemende professional!

We spelen!

Jij brengt jouw wensen en dromen in en ik haal alles uit de kast om het onderste boven te krijgen.

Wat kun je verwachten?

We gaan 2 uur met elkaar in gesprek, nee, niet alleen kennismaken onder het genot van een kopje koffie, we gaan ook direct de diepte in, uiteraard met jouw toestemming. Je ervaart hierdoor direct mijn manier van werken, mijn aanpak.

We gaan direct aan de slag met jouw vraag, welke je ook meeneemt! Samen in gesprek om:

  • Helder te krijgen wat je werkelijk wilt,
  • Te ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn,
  • Te weten wat jou volgende stap is,
  • Het leven te leiden waar je blij van wordt.

ZONDER KOSTEN EN VRIJBLIJVEND!

Ik heb gemerkt, dat bovenstaand zinnetje weerstand oplevert. En dat herken ik, maar toch meen ik dit oprecht! Een voortzetting van een succesvolle coachsamenwerking is namelijk van veel dingen afhankelijk. We gaan samen een commitment aan, en het is voor ons samen belangrijk of het een duidelijke JA of een duidelijke NEE is! Als je er voor gaat, dan ga je er ook helemaal voor en dat vraagt 100% commitment. Misschien ben je er nog niet aan toe, om wat voor reden dan ook. Dan is het een duidelijk nee. En dat is ook goed. Dan vervolgen we beide weer ons eigen pad!

playground-493042_6405 woorden van een klant die haar ervaring beschrijft:

ontmoeten
verbinden
samen
contact
de brug

Dankjewel, Anja

Wat te doen om in aanmerking te komen:
Stuur je reactie naar barbara@quali-tijd.nl en laat mij je motivatie voor je aanmelding weten. Vermeld duidelijk je naam en telefoonnummer.

Wil jij ook een COACH ERVARING? De professionals met de, voor mij, sterkste motivatie nodig ik uit voor een persoonlijk gesprek van 2 uur met mij via Skype of telefoon. Ik neem binnen 2 dagen contact met je op om mijn reactie te laten weten!

Waar wacht je nog op? Klik hier om je aan te melden!

PS Ik ga graag in gesprek met gemotiveerde professionals die sterk zijn in hun vak en aangemoedigd willen worden om een volgende stap richting succes te zetten, die vastlopen en weer in beweging willen komen, maar ook professionals die verlangen naar duurzame groei en die zich persoonlijk of professioneel verder willen ontwikkelen