Klanten

Wie zijn de klanten van Quali-Tijd?

De klanten die programma’s en workshops volgen van Quali-Tijd zijn vlotte, gedreven professionals die open staan voor nieuwe methoden om succesvol te zijn in het vinden van werk en opdrachten waar hun talenten tot hun recht komen.

klantenDe mensen die jou voor gingen zaten in de volgende situaties. Welke herken jij?

Ik ben toe aan de volgende stap in mijn carrière. Ik zit inmiddels al jaren bij mijn huidige werkgever. De gesprekken intern hebben voor mij niet opgeleverd wat ik ervan verwacht had. Ik ben gewoon uitgekeken, ik zie geen uitdaging meer. Ik ben het zat, maar kom er zelf niet uit en daarom zoek ik een coach.

Ik ben één van de zovelen die solliciteert op een vacature in de krant. Ik word zo langzamerhand moedeloos van al die afwijzingen. Soms krijg ik niet eens een reactie! Er worden zo weinig banen aangeboden voor het werk dat ik het liefst doe. Daarom solliciteer ik ook op vacatures die ik minder leuk vind.

Door reorganisatie ben ik boventallig verklaard. Na jaren in een bekende en vertrouwde omgeving te hebben gezeten word ik nu gedwongen om op zoek te gaan naar een andere baan. Ik voel me onzeker en ik weet niet wat de toekomst me gaat brengen. Kom ik nog wel aan het werk?

Het is lang geleden dat ik heb gesolliciteerd. Ik zou graag weer aan het werk willen, maar eigenlijk weet ik niet zo goed wat ik wil en waar ik goed in ben. Hoe stel ik een goed CV op tegenwoordig? Iedereen zegt dat ik op Social Media moet, maar ik voel me daar nog onzeker over.

Ik heb het naar mijn zin, maar ben toe aan professionele en persoonlijke ontwikkeling. Mijn werkgever biedt mij de mogelijkheid om een coachingstraject te starten. Graag onderzoek ik mijn talenten en drijfveren, zodat ik een gedegen ontwikkelingsplan kan opstellen. Hoe kan ik dat het beste aanpakken?

Hoe krijg ik meer opdrachten? Ik weet wat ik kan en wat ik wil, maar hoe zorg ik er nou voor dat ik meer business krijg? Wat moet ik doen om gevonden te worden door mijn toekomstige opdrachtgevers? Hoe kan ik mezelf nog meer zichtbaar maken?

Ik denk er heel soms over na het roer helemaal om te gooien en al mijn kennis en kunde, en met name levenservaring in te zetten voor het opzetten van iets totaal anders. Ik heb hier wel ideeën over, maar ik weet niet waar ik zou moeten beginnen. Hoe zou ik aan opdrachten moeten komen?

De programma’s van Quali-Tijd werken ook voor jou als je je herkent in de volgende beschrijving:

  • Je bent een energiek en prettig persoon die open en eerlijk durft te zijn.
  • Je wilt jezelf ontwikkelen.
  • Je hebt het lef om naar jezelf te kijken. Om overtuigingen onder de loep te nemen en zo nodig bij te stellen.
  • Je wilt jouw dilemma’s overwegen en knopen doorhakken.
  • Je wilt dingen anders doen dan je voorheen deed.
  • Je wilt uit je comfortzone om te ervaren wat je daarbuiten kan ontdekken.
  • Je staat open voor nieuwe methodes en technieken en laat oude gebruiken en denkbeelden los.

En dit neem je ook mee:

Verlangen naar datgene te doen wat bij je past en waar je blij van wordt. Naar waardering en een schouderklopje. Te ontdekken waar je goed in bent en je talenten te benutten. Om uit te blinken. Om het verschil te kunnen maken. Om te stralen.

Angst voor het onbekende. Wat gaat de toekomst mij brengen. Stel dat er iets totaal anders uitkomt dan ik nu denk of hoop. Om niet te slagen in het leven. Om fouten te maken. Om teleur te stellen.

Verantwoordelijkheid en doorzettingsvermogen wat je nodig hebt om de doelen te bereiken die je voor jezelf stelt. Je realiseert je dat jij degene bent die het verschil kan maken en dat je dat allemaal zelf doet. Dat je weet dat het ook af en toe tegen kan zitten en dat dingen soms langer duren dan je denkt of dat jouw omgeving nog niet toe is aan de veranderingen die jij doormaakt.

Herken je jezelf in bovenstaande verhalen en wil je actief aan de slag met jouw carrière perspectief? Lees dan meer over de diensten van Quali-Tijd.