Over Barbara

Vierkant grootVanuit een jarenlange ervaring met werving & selectie, detachering en coaching ben ik  in 2004 van start gegaan met Quali-Tijd. Ik help hoogopgeleide professionals die als ZZP-er of werknemer worstelen met hun ondernemerschap of carrière.

Vaak willen ze het anders aanpakken , maar weten niet hoe. Soms durven ze te dromen, maar durven niet de stappen te zetten om hiervoor in actie te komen. Vaak willen ze iets anders, maar nemen niet de tijd om dit te onderzoeken. Soms werken ze 80-100 uur per week, maar zouden graag meer van het leven willen genieten.

In gesprek met professionals, zoals coaches, trainers, interim managers en consultants, die stuk voor stuk allemaal heel goed zijn in wat ze doen, worden ze allemaal enthousiast als ze praten over hun ambities en dromen. Alleen het omzetten van deze ambities en dromen tot overzichtelijke stappen houdt ze tegen om succesvol te zijn.

Ik geniet ervan om samen met mijn klanten de mogelijkheden en stappen te onderzoeken die ze een stuk dichter bij hun doel brengen. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Op subtiele en soms confronterende wijze houd ik mijn klanten een spiegel voor, wijs ze op blinde vlekken en overtuigingen die ze nu tegenhouden om succesvol te zijn.

Voor mij kan een dag niet stuk als ik met klanten in gesprek ben geweest en ze in beweging komen, nieuwe acties ontdekken en ondernemen, ook al is dat even uit hun comfortzone. Ze geven zichzelf de kans om werkelijk te doen waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden.

Mijn meest ideale klanten zijn inspirerend, hebben successen behaald, staan en gaan ergens voor en zijn toe aan een volgende uitdaging, vinden het best spannend en dat is ook menselijk. Mensen die het van binnen voelen kriebelen en behoefte hebben een aan sparringpartner, iemand die het beste bij ze naar boven haalt, die in ze gelooft.

Het is mijn missie om met mijn artikelen, coaching en training, professionals te inspireren om vooral te doen waar ze van dromen, waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden. Ik geloof dat we daarmee bijdragen aan een vitale wereld.

Een uitspraak die bij mij past: “Dromen, met twee voeten in de modder!”

De diverse methodes, technieken, opgedane kennis en ervaring deel ik graag met gedreven professionals om ze te helpen succesvol te zijn in het vinden en behouden van het werk of de opdrachten waar hun ogen van gaan stralen. Hiervoor ben ik constant bezig met het uitwerken van training- en coachingprogramma’s om mijn cliënten op praktische en gestructureerde wijze te begeleiden in hun carrière- en ondernemersperspectief.

Klant creatie vanuit echte verbinding vormt de basis van mijn gedachtegoed. De klant staat ten alle tijden centraal. Wat speelt er bij jou? Wat zijn jouw behoeften?Wat zijn jouw uitdagingen? Wat is jouw droom? Waar wil jij naar toe? Wat wil jij voor jou en jouw klant bereiken? Graag deel ik mijn enthousiasme en effectiviteit over dit
gedachtegoed met jou.

Op mijn kantoor aan huis vlak achter de Scheveningse duinen nodig ik je graag uit voor een intensief gesprek om stil te staan bij jouw dromen en ambities, je passies, kwaliteiten en talenten.

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen?
Stuur dan een e-mail naar barbara@quali-tijd.nl of bel 06 – 42 17 12 26

Liefs,

Handtekening

 

 

 

‘IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT’
-Walt Disney-