Vrijdag 9 november 2018
van 10.00 tot 17.00 uur

Een interactieve workshop voor ondernemende professionals, gedreven teamleiders enenthousiaste creatievelingen.

‘Wensen zijn voorgevoelens van…
hetgeen u in staat bent
daadwerkelijk te realiseren'
(Goethe)

Mijn wens is om jou te helpen om van jouw wens werkelijkheid te maken!

Herken je je in de volgende uitspraken?

 • Je loopt al een tijd met een idee en nu wil je er echt werk van maken.
 • Je wil niet alleen starten maar ook je doel bereiken.
 • Je wilt niet langer uitstellen maar je wilt in de actie stand en wel NU!
 • Je bent klaar voor een groeisprong, maar 'ieuw' spannend!!

We gaan met een enthousiaste groep aan de slag om de eerste stappen te zetten in het proces ‘van wens naar werkelijkheid'.

Het enige wat je nodig hebt is een wens! Een eigen wens, een wens die je ergens in jezelf gevonden hebt. Een echte wens is positief geformuleerd en geeft je een boel energie.

 • Ik wil van 5 naar 3 dagen werken met hetzelfde inkomen!
 • Ik wil nu eindelijk die nieuwe training of workshop gaan geven!
 • Ik wil mijn droomreis maken!
 • Ik wil mijn huis verbouwen!
 • Ik wil een project starten om kinderen in ontwikkelingslanden meer kans op onderwijs te bieden.
 • Ik wil een halve marathon lopen in de zomer!

Hoe leuk is het als je direct met een aantal enthousiaste, gedreven ondernemers je wensen, je missie, je dromen vorm kunt geven. Direct feedback te ontvangen om vervolgens vol energie in 2016 van start te gaan.

Voor wie? 

Deze workshop is speciaal voor:

 • Mensen die ambitieus, bevlogen en positief ingesteld zijn maar voelen dat ze niet het volle potentieel uit zichzelf halen.
 • Mensen die gek genoeg zijn om te geloven dat ze de wereld een beetje mooier kunnen maken.
 • Mensen die niet de hele tijd zeggen dat het ooit wel goed komt maar die bereid zijn om nu het avontuur en experiment aan te gaan.
 • Mensen dus met waanzinnige ideeën, een tikje eigenwijs, anders dan anderen, die er echt voor willen gaan.

Kom jij ook ?

Samen gaan we aan jouw wensen werken.
Je krijgt ondersteuning van de groep.
Je hebt een stok achter de deur.
Ik ben er als je coach, je wegwijzer en je grootste fan.

Wat levert deze dag je op?

 • Je weet wat het belangrijkste is om nu je aandacht op te richten.
 • Een helder beeld van jouw eigen wens of droom.
 • ​Energie en zin om aan de slag te gaan met je eigen wensen en ideeën.
 • Belangrijke principes voor succes om mee te nemen voor een goede start.
 • Zicht op jouw eigen saboteurs waardoor je jouw succes onbewust tegenhoudt.
 • Die ene simpele stap die je onmiddellijk kunt zetten om in actie te komen.

Een voorstelling van de workshop  ...

Op een sfeervolle locatie aan een van de mooiste straten in Den Haag, gaan we in een ongedwongen sfeer, met een groep van maximaal 6 enthousiaste en ondernemende professionals aan de slag.

Reserveer van 10.00 tot 17.00 uur voor jezelf in je agenda, waarin jij vol aandacht bent voor jezelf en jouw collega professionals. Tussendoor zorg ik voor voldoende heerlijke versnaperingen om vanaf 16.00 uur af te ronden, na te praten en met een glas bubbels te toasten op jouw succes. 

Jouw investering voor deze workshop is € 99,50 excl. BTW per persoon.

Heb jij zin en gun je het jezelf om stil te staan bij jouw wensen, klik dan hieronder om me te laten weten dat je komt en je aanmelding definitief te maken. Dan reserveer ik een plekje voor je! Oh, en neem gerust een collega ondernemer, vriend of vriendin mee, hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Oh, en hieronder deel ik wat uitspraken van deelnemers aan eerdere workshops.

Door op de knop aanmelden te klikken kom je automatisch in de betaalmodule en wordt je aanmelding definitief.

Graag tot binnenkort!

Hartelijke groet,

Barbara

Van wens naar werkelijkheid‘The ones who are crazy enough to think that they can change the world,
are the ones who do’

- Steve Jobs -

Inspirerend om te horen /zien hoe Barbara haar eigen wens praktisch heeft gemaakt. Nooit zo bewust beseft dat ik zelf de grootste saboteur ben van mijn eigen wensen! Pijnlijk maar oh zo waardevol om je daar van bewust te zijn en dat in een dag TOP !! Verder prettig om te horen dat andere ondernemers ook wel eens zoekend zijn.

Patrick van Dooren
Strategievertaling en organisatieontwikkeling

Informatieve workshop in informele setting met leuke ondernemende mensen. Heel fijne sfeer. Smaakt inhoudelijk naar meer. Dankjewel!

Hetty Middendorp
HMC, Professional Training & Coaching

De training en gebruikte methodieken helpen me om stil te staan bij de zaken die je wilt realiseren. Daardoor krijg ik een goed beeld van de zaken die ik verder uit moet werken om tot de creatie te komen!

Gerard Vermeulen
Organisatie adviseur, kwaliteit- en verbetermanager

Ik was deelnemer van Barbara’s workshop Van Wens naar Werkelijkheid, spontaan vlak voor kerst gepland. Dat was genieten, in meerdere opzichten: een hele dag al mijn aandacht voor mijn eigen wens. Stevig en fris begeleid door Barbara met werkvormen die me direct pakten, ondanks dat ze me erg bekend zijn en ik ze zelf gebruik. Daarbij nog een overvloedige gastvrijheid, heerlijk hoor!

Saskia Cohen
Loopbaancoach

Barbara is een inspirerende coach, die mij tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe weg de juiste, kritische vragen wist te stellen, waarvan de antwoorden cruciaal zijn gebleken voor het maken van de keuzes die bij mij passen. Barbara heeft dit proces gefaciliteerd, en me geholpen te focussen en kiezen, en niet bang te zijn. Terugkijkend heeft ze een hele belangrijke rol gespeeld, en toch ben ik geen moment verder van mijzelf gaan staan, juist niet. En dat is heel fijn. Het voelde heel erg als mijn eigen weg.

Marijke Acket
Director IMBA International

Barbara heeft mij erg goed geholpen met een loopbaanvraagstuk. Er wordt wel eens gezegd: “een leraar kan je niets nieuws leren, maar je alleen herinneren wat je altijd al wist”. Dit gevoel had ik op een positieve manier bij de sessies met haar. Zij gaf mij een aantal tips waar ik zelf nooit aan gedacht had, maar die wel zeer bruikbaar waren.

Peter Heinen 
Assitant treasurer , BMW Finance BV                 

Mijn vriendin Karen zag mij worstelen met de vraag: Hoe geef ik mijn Brand na 10 jaar nou een Boost? Deze middag was in vele opzichten een mooi cadeau. Dus Karen en Barbara hartelijk dank. Ik had het uit eigen beweging niet zo snel gedaan en eigenlijk is dat best zonde. Het geeft namelijk energie en licht op dat wat stoffig en vaag is geworden in 10 jaar tijd.

De workshop heeft me tot dusver opgeleverd dat het goed is om juist op een onbewust onrustig moment weer eens met een frisse blik naar mijzelf en mijn product te kijken. 

Anne-Berthe van Chastelet-Emmen
Astarte Training & Coaching

Door op de knop aanmelden te klikken kom je automatisch in de betaalmodule en wordt je aanmelding definitief.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "cookies toestaan" om u de best mogelijke browse-ervaring te bieden. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen of als u hieronder op "Accepteren" klikt, stemt u daarmee in.

Sluiten